Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Partnere

Popmundo Battrick
I Popmundo spiller du rollen som kommende stjerne i musikkindustrien. Finn din stil, lag et band og reis jorden rundt i dette spennede rollespillsamfunnet med mer enn 300 000 aktive brukere!

Dette er søsterspillet til Hattrick og er utviklet av de samme folkene på Extralives AB i Sverige som opprinnelig utviklet Hattrick. På samme måte som Hattrick stenger aldri Popmundoverden - det er alltid en konsert et eller annet sted, alltid en ny låt som spilles inn og alltid pågående flørting et sted backstage. Alle karakterene du møter og omgås spilles selvfølgelig av andre mennesker.

Popmundo er et omfattende men også lettfattelig spill. Det er fullt mulig å bare logge inn et par ganger i uka og fremdeles gjøre det stort på topplistene. Noe av det kuleste med spillet er at det er veldig mange muligheter: Når du går lei av jetsetlivet er det mange andre ting å gjøre også - bli en privat investor, bygg opp et forretningsimperium eller rett og slett slå deg til ro og stift familie.

Battrick.org er et glimrende cricketmanagerspill i samme tradisjon som Hattrick. Dette er det perfekte spillet for alle cricket-elskere og er morsomt for alle som er nysgjerrige på sporten - vi kan skrive under på at det er lett å bli hektet på.

Du styrer en cricketklubb, trener spillere og leder de gjennom One Day League og First Class-kamper - det er til og med en internasjonal cup å delta i, i tillegg til VM for landslagene. Brukerfellesskapet er veldig vennlig og hjelpsomt.

Battrick er et samarbeidsprosjekt mellom Allan Fairlie-Clarke, en Hattrickbruker og tidligere HT-moderator, og Hattrick-teamet.
 
 
Ranger denne siden
Server 096