Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Om Hattrick 

Om Hattrick

Hattrick er det ledende fotballmanagerspillet på nettet - det er gratis å spille, og har et samfunn bestående av hundretusener av brukere fra alle verdenshjørner.

I Hattrick skaper og styrer du en klubb over lang tid - og konkurrerer med andre managere som deg selv. Du trenger ikke være pålogget i timevis hver dag for å vinne - å finne den rette langsiktige strategien er nøkkelen.

Hattrick-samfunnets styrke og størrelse er legendarisk; ikke glem å sjekke ut våre travle forum eller mengden av brukerstyrte initiativer som pågår rundt spillet, alt fra lokale møter til kule tredjeparts programvare.

Hattrick kom i gang så tidlig som i 1997 og eies av Hattrick Ltd. Som utviklere er vi stolte av vårt langvarige og tette samarbeid med våre brukere, noe vi tror har hjulpet oss med å bli det største og mest engasjerende fotballmanagerspillet på nettet.

Hattrick er helt gratis å spille, men du kan oppgradere ditt medlemsskap til status som Supporter. Dette gir deg ikke noen fordeler i selve spillet, men gir deg mange ekstra funksjoner for å gjøre din spillopplevelse enda bedre.

 
 
Ranger denne siden
Server 095