Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Velkommen til Hattrick-forumet!

Velkommen til Hattrick og våre offentlige diskusjonsforum. Som det lengstlevende fotballmanagerspill på nettet, har Hattrick også blitt en av de mest aktive og interessante nettfellesskap for fotballelskere.  Det er rett og slett ingen steder som Hattrick når det kommer til å finne likesinnede folk som diskuterer fotball, livet og alt derimellom.  Nå, for første gang, har vi åpnet tilgangen til deler av Hattricks forum slik at hvem som helst, selv uregistrerte brukere, kan lese hva som skjer.

Vi håper selvsagt du vil like det du ser og gi fellesskapet vårt et forsøk som registrert medlem.  Det er gratis å bli medlem i Hattrick, du vil ikke bare kunne spille spillet, men dessuten kunne poste på forumene våre og ta del i arkivene med over 350 millioner poster som går nesten tjue år tilbake i tid.

Hattrick er virkelig for alle. Siden er oversatt til mer enn 50 språk og vi har brukere i 144 nasjonale ligaer over hele verden.  Du kan komme i kontakt med fans av alle landslag, alle de større internasjonale og nasjonale fotballklubbene eller til og med lokale lag.


Velkommen!


1 292 992 forum, 14 764 039 tråder og 364 778 991 innlegg i Hattrick akkurat nå!
 
 
Server 071